Novogradiška Udruga slijepih nizom aktivnosti i kandidiranjem na brojne projekte nastoji iznaći sredstva za svoj rad i aktivnosti koje kontinuirano provode u svom programu dnevnog boravka za članove udruge.

Zagrebačka banka UniCredit grupa posljednjih deset godina ima program donacija i financiranja udruga koje su u potrebi. Svaka udruga ima svoga ambasadora koji brine o financiranju pojedinih udruga, a na ovaj program prije dvije godine javili su se i članovi novogradiške Udruge slijepih.

– Posljednje dvije godine Zagrebačka banka Unicredit grupa financiraju dio aktivnosti naših aktivnosti i to nam puno znači. Proteklog je petka održana svečana primopredaja plaketa u povodu obilježavanja deset godina ovog darovnog programa. Našu je plaketu preuzela članica naše udruge i korisnica aktivnosti dnevnog boravka kojeg provodimo, Monika Hace.

Zahvaljujem našim donatorima i drago nam je što se naš rad prepoznaje diljem Hrvatske i izvan njenih granica. Nažalost, ponekad mi se čini da se naš rad najmanje prepoznaje u našoj lokalnoj sredini – kaže Manuela Kumić, predsjednica Udruge slijepih Nova Gradiška.

Sretna je i Monika.

– Bilo mi je zaista lijepo. Želim zahvaliti našoj ambasadorici Tiniki Šćukanac i svim djelatnicima Zagrebačke banke UniCredit grupe. Bilo je zaista svečano i lijepo, pjevao nam je Đani Stipaničev, družili smo se i ovo mi je bio zaista nezaboravan doživljaj – kaže Monika Hace.

Članovi novogradiške Udruge slijepih i ovih su dana u poslu.

Pripremaju i ukrašavaju uskrsne pisanice i, kako nam rekoše, svima žele sretan i radostan Uskrs.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakSve o predstojećim lokalnim izborima
Sljedeći članakGlasajte za Aktivnu zonu u Novoj Gradiški