U organizaciji Društva Naša djeca Nova Gradiška sutra će se s početkom u 11 sati održati tradicionalna humanitarna utrka „Za tvoju korak tisuću naših”. Novogradiščani će u središnjoj gradskoj ulici ovoga puta trčati za oboljelu djevojčicu Noru Vlaović.

– U utrci mogu sudjelovati svi – djeca starijih vrtićkih skupina, djeca osnovnih i srednjih škola i građani. Bonovi za utrku u iznosu od 5,00 mogu se kupiti kod volontera Društva Naša djeca u vtićima i školama, ali i na sam dan održavanja utrke u gradu.

-Pozivamo sve Novogradiščane da nam se u subotu pridruže na korzu i ujedine korake za našu malu sugrađanku Noru Vlaović – kaže predsjednica novogradiškog Društva Naša djeca Verica Lukačević.

Dobro je činiti dobro, stara je i provjerena izreka, dobro djelo možete učiniti i sutra. Mali koraci, često puta, čine velike stvari, stoga neka vaš korak i djelo i ovoga puta budu prilog ovoj tvrdnji.

Dođite, podržite vrijedne volontere novogradiškog Društva Naša djeca i sve one koji će sudjelovati u humanitarnoj utrci.

Komentari