Već tradicionalno, učenici i nastavnici Osnovne škole “Vladimir Nazor” iz Adžamovaca i ove su godine u povodu nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirali prodajni sajam svojih proizvoda.

Na prostoru uz gradsko klizalište ovoga su prijepodneva ponudili sugrađanima proizvode nastale u njihovoj Učeničkoj zadruzi “Brdo jabuka”, školskim radionicama te kolače koje su ispekli njihovi roditelji. Blagdanskim, božićnim pjesmama predstavio se i zbor škole, a sve u humanitarne svrhe. Kako ističe ravnateljica Marija Petričević, sva prikupljena sredstva donirat će učenicima njihove škole slabijeg imovinskog stanja.

– To je jedna lijepa priča koja se događa svake godine. Roditelji učenika uvijek ispeku velike količine kolača kako bi pripomogli, stoga im od srca zahvaljujem. Izložili smo i proizvode naše učeničke zadruge. Ove smo godine proširili asortiman, osim našeg eko soka od jabuka, ove smo godine ponudili ljekovito bilje, čajeve, sok od koprive, a tu su i božićni ukrasi – ističe Petričević.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakLošo promovirao knjigu “Admiralovi zapisi – O pobjedi i ljubavi” / Foto
Sljedeći članakForum žena SDP-a grada Nova Gradiška darivao osobe u potrebi/ foto