Županijska smotra LIDRANO 2023. održana je 1.3.2023. u OŠ Antun Mihanović Slavonski Brod. Na Županijskoj smotri predstavljeno je samo literarno i novinarsko stvaralaštvo koje je predloženo za Državnu smotru. Dramsko – scensko stvaralaštvo učenika (pojedinačni i skupni nastupi) je izvedeno i prosuđeno na samoj Smotri.

Iz OŠ “Vladimir Nazor” Adžamovci  sudjelovalo je  troje učenika: Lorena Grgić (1.r.), mentorica Koraljka ŠimićMihael Šimunović (3.r.), mentorica Tonka Došlić i Lucija Grgić (4.r.), mentoraca Martina Kraus.

Na Županijsku smotru su pozvani Lorena i Mihael.

Lorena je u dramsko – scenskom izrazu (pojedinačni nastup) predstavila pjesmu Sreća, Ivice Vanje Rorića. Kao najmlađa sudionica Županijske smotre (i prva je nastupila) pokazala je izrazitu smirenost, jasnost i čistoću kazivanja pjesme. Dobila je same pohvale od sudionika, ali i Prosudbenog povjerenstva.

Mihael je svoju pjesmu Jesen na mom prozoru izveo pred Prosudbenim povjerenstvom za okruglim stolom. Mihaelova pjesma je na popisu predloženih literarnih radova za Državnu smotru LiDraNo 2023. Izvrstan nastup učenika 3. razreda.

Čestitke  Loreni, Mihaelu i Luciji na sudjelovanju na ovogodišnjem LiDraNu, a Mihaelu puno sreće u daljnjem natjecanju!

Autor: Koraljka Šimić

 

Komentari
Prethodni članakMirela Relković: Poskupljenja vol 2023
Sljedeći članakDanas je Međunarodni dan žena: Budite hrabre, sretne i ustrajne