Kao i svake godine, razne ustanove u našemu gradu obilježavaju Mjesec borbe protiv ovisnosti, koji se provodi u periodu od 15.studenog do 15.prosinca. Svi se nastoje potruditi da bude što više aktivnosti tijekom mjeseca kako bi se pokazala važnost prevencije, a ujedno kako bi mladima ukazali na štetnost opijata koji su im u današnje vrijeme nadohvat ruke.

Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška svake godine u svoj plan i program zabilježi obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u kojemu brojnim aktivnostima, radionicama, predavanjima i zaključno prigodnim koncertom obilježe ovaj, itekako važan mjesec.

Ovogodišnji koncert nosio je zanimljivo ime – ”Glazba i samo glazba”, a sudjelovali su brojni učenici – glazbenici iz čak dvije novogradiške srednje škole:  školski bend ETEŠ „Interferencija“, Tamburaši ETEŠ, te glazbenici Industrijsko obrtničke škole Nova Gradiška. 

Aktivni mladi Novogradiščani ovim koncertom dokazali su da osim što spretno barataju instrumentima, imaju i visoko razvijenu svijest o opasnostima i posljedicama koje za sobom vuku ovisnosti, te da su sposobni na kreativan i svima razumljiv način poslati jasnu poruku ”NE OVISNOSTI”. 

no images were found

Komentari
Prethodni članak”Gajevci” obilježili Školski medni dan
Sljedeći članakTuristička zajednica Brodsko posavske županije predstavila se na “Festivalu čokolade” u Opatiji