Održano je Županijsko natjecanje u badmintonu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola. Sudionici natjecanja u kategoriji mladića bili su učenici Tehničke škole iz Slavonskog Broda, Industrijsko-obrtničke škole iz Nove Gradiške te učenici Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška.

Učenici Elektrotehničke i ekonomske škole u 1.kolu su igrali protiv učenika iz Tehničke škole koje su svladali rezultatom 3:0, a u 2. kolu su s istim rezultatom bili bolji od učenika Industrijsko-obrtničke škole. S dvije pobjede su osvojili prvo mjesto u kategoriji mladića te su tako osigurali po treći put zaredom nastup na Završnici koja će se održati krajem ovog mjeseca u Poreču.

U kategoriji djevojaka učenice ETEŠ su u 1.kolu igrale protiv učenica iz Tehničke škole koje su svladale rezultatom 3:0, dok su u 2. kolu poražene od učenica iz Gimnazije rezultatom 1:3 te su tako zauzele 2.mjesto.

Za ŠSD Elektrotehničar u kategoriji djevojaka nastupile su: Leonarda Šugić, Ariana Matošević, Delfina Marković i Karolina Lačkovski, dok su za mladiće nastupili: Antonio Guberović, Milan Trčić, Robert Grgić i Bruno Matijević. Čestitke učenicima!

Izvor/Foto: ETEŠ Nova Gradiška

Komentari
Prethodni članakU kinu pogledajte hrvatski film “Slatka Simona”
Sljedeći članakOdržana izvještajna skupština Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata