Udruga Studio B, pod pokroviteljstvom Općine Vrbje organizira manifestaciju „Ritam mladih“ koja će se održati povodom Međunarodnog dana mladih, a riječ je o besplatnom koncertu benda Vatrogasci!

Koncert će se održati na malonogometnom igralištu u Vrbju, pod velikim šatorom, 19.08.2022. s početkom u 21.00 h, a prije Vatrogasaca zabavljat će vas domaće mlade snage Jutene vreće!

S tradicijom još od davne 1991., Vatrogasci su bend čija je misija, kako sami kažu, oduševiti smijehom, lošom i dobrom glazbom i još boljom zezancijom! Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka , ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Oni su bend koji je vjerovali ili ne u karijeri snimio čak 13 studijskih albuma i izdao dva kompilacijska. Showmani sa stažom od preko 25 godina na sceni, poznati po svojim prepoznatljivim obradama hit pjesama raznolikih žanrova i pretvaranju istih u narodnjačku glazbu brzo su pronašli brojnu publiku.

Prati ih glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici, a po prvi put ih možemo čuti uživo u Vrbju 19. kolovoza!

Iznimno smo sretni što je službeni event uvršten i na europsku kartu događanja koja se odvijaju u Europskoj godini mladih! Kroz provedbu projekta „RU:TOPIA – razvoj zajednice po mjeri mladih“ upravo je potreba za više kulturno – zabavnih sadržaja na području općine tijekom javnih tribina izražena od strane mladih, tako da ovim koncertom direktno i promptno odgovaramo na te potrebe.

Ovim putem pozivamo mlade i sve koji se tako osjećaju sa šireg novogradiškog područja na koncert!

Komentari
Prethodni članakŽitelji općine Vrbje obilježili Dan općine i blagdan svetog Roka
Sljedeći članakZavršen projekt Šumskim putevima Strmca