PRVI MUŽEVI BACAJU SE U VODU

PETAK, 13. 3. U 20,00 SATI

DOM KULTURE

TEKST I REŽIJA: Matko Elezović

GLUMI: Jadranka Elezović

Duhovita je to komedija koja progovara o vječitoj temi muško-ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova. Sve one, čak njih šest, donosi nam samo jedna glumica – legendarna Jadranka Elezović. Likovi žena iz različitih socijalnih sredina duhovito i direktno demaskiraju preuzete obrasce u kojima iza svakog uspješnog, manje uspješnog i potpuno neuspješnog muškarca stoji žena.

Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost, a najaktualnija je ona babe Stane Skorupović iz serije “Na granici”.

Čitav svoj radni vijek provela je u satiričkom kazalištu “Kerempuh”, a dobitnica je i prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za Najbolju žensku ulogu.

Ovu komediju autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame.

CIJENA ULAZNICE: 60 KN

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije predstave.

Komentari
Prethodni članakNajuspješnije škole u eko akciji Zeleni korak dm će nagraditi s 10.000 kuna
Sljedeći članakBravo za naše: Ekipa Osnovne škole “Mato Lovrak” ponovno najuspješnija na biskupijskom natjecanju iz vjeronauka