Vozač teško, a putnik lakše ozlijeđen

Na kolniku Županijske ceste u Šumetlici, dana 29. ožujka, u 22.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 33-godišnjak pod utjecajem alkohola (s 1,29 promila alkohola u organizmu) upravljao osobnim automobilom te nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Automobil nije registriran i tehnički pregledan niti je osiguran. U automobilu se sa istim nalazio 20-godišnji putnik. Zbog neprilagođene brzine u zavoju ulijevo, 33-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem automobila i sletio s kolnika udarivši u stablo. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač, dok je putnik lakše ozlijeđen. Obojici je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Također su od istih uzeti potrebiti uzorci radi analize na prisutnost opijata, a po zaprimljenoj analizi slijedi podnošenje odgovarajućih pismena nadležnom tijelu.

Pronađene ljudske kosti

U Policijskoj postaji Okučani, dana 30. ožujka, zaprimljena je dojava o pronalasku ljudskih kostiju na području Općine Gornji Bogićevci. Policijski službenici su na mjestu događaja potvrdili istinitost dojave. Naime, prilikom čišćenja zapuštene poljoprivredne površine i šikare, vlasnik čestice je pronašao ostatke ljudskog kostura. Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka radi identifikacije. Nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje policijskih službenika te slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članakDanas u dvorani ETEŠ: HMNK Nova Gradiška igra drugu utakmica polufinala razigravanja za Supersport 1. HMNL
Sljedeći članakPolicija izvijestila: Evo kako smo vozili proteklog tjedna