Nakon što je “skrivio” jednu prometnu nesreću vozač osobnog automobila pokosio još tri parkirana auta. 

U prijepodnevnim satima žitelji Starog Petrovog Sela svjedočili su neobičnoj prometnoj nesreći u kojoj je neizravno sudjelovalo čak pet osobnih automobila. 

Prema neslužbenim informacijama saznajemo kako je vozač jednog automobila na glavnoj cesti u Starom Petrovom Selu na križanju za Davor i Oštri vrh drugom vozaču osobnog automobila oduzeo prednost prolaska pri tome nanijevši veliku materijalnu štetu na oba automobila. 

Nakon što je skrivio jednu prometnu nesreću, “nespretni” vozač, kako doznajemo iz neslužbenih izvora uspio je udariti još tri parkirana automobila oštetivši i njihovu karoseriju. 

Djelatnici PP Nova Gradiška promptno su izašli na mjesto nesreće na kojoj, prema informacijama kojim raspolažemo, nije bilo ozlijeđenih osoba, ne bi li utvrdili što se točno dogodilo.

Više informacija o prometnoj nesreći i tko je krivac za šete na više automobila bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku. 

Komentari
Prethodni članakBiskupova božićna poruka 2018. – Božić na društvenim mrežama
Sljedeći članakSreća i radost božićnih blagdana su tu: I drugi dan „Adventa u našem gradu” okupio veliki broj izlagača i posjetitelja / foto