Dvanaestu godinu za redom sajamsko gastro turistička manifestacija „Advent u našem gradu” okupio je veliki broj izlagača iz pet hrvatskih županija i susjedne nam, Bosne i Hercegovine.

Kako je istaknula direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška Dinka Matijević, ove je godine sajam okupio rekordni broj, čak sedamdeset izlagača.

Suhomesnate proizvode, med, domaće prirodne sapune, mlince, rezance, rukotvorine, božićne ukrase, kolače i još niz drugih prigodnih proizvoda ponudili su izlagači posjetiteljima, a cilj svega promocija domaćeg, originalnog, authotonog proizvoda s jedne strane i s druge strane, mogućnost posjetiteljima da kupe nešto originalno i pomognu proizvođačima i izlagačima.

Tijekom prijepodneva upriličen je i bogat program, nastupili su članovi Hrvatske kulturno umjetničke udruge „Trenk”, Plesnog studija Marine Mihelčić, a točno u podne stigao je i djed Božićnjak. Radosti i veselju mališana nije bilo kraja, a stari dobri djedica se pobrinuo da nijedno dijete ne ode bez poklona.

„Advent u našem gradu” svoja vrata zatvara večeras u 19,00 sati, stoga ih još uvijek imate vremena posjetiti.

 

Komentari
Prethodni članakU Starom Petrovom Selu vozač jednog uspio polupati četiri druga automobila
Sljedeći članakUpaljena četvrta adventska u našem gradu, Božić dolazi