Na svakom projektu kraj kalendarske godine obično je rezerviran za prikupljanje dojmova i procjenu kvalitete svega učinjenog i provedenog.

Tako i u Općini Staro Petrovo Selo sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako je projekt Pružanje socijalnih usluga za najranjivije skupine u zajednici ispunio svoju svrhu i u 2021. godini te s velikim optimizmom iščekuju nastavak projektnih aktivnosti u sljedećoj godini, uključujući i one aktivnosti koje do sada nisu imali priliku organizirati. Osim redovnih aktivnosti prijevoza i pratnje starijih i nemoćnih osoba, odnosno dnevnih aktivnosti za prevladavanje socijalne isključenosti, tijekom 2021. godine započeli su s aktivnostima pružanja usluga podrške članovima obitelji te osnaživanja stručnjaka koji skrbe o starijim osobama.

Kako ističu, u istom ritmu nastavljaju i u godini koja je pred nama.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 1.499.767,78 kn. Intenzitet potpore je 100%.

Komentari
Prethodni članakPrilika za jedinice lokalne uprave i samouprave: Sufinanciranje izgradnje sportskih građevina
Sljedeći članakHrvatski zavod za zapošljavanje objavio koja su zanimanja deficitarna, a koja suficitarna u Brodsko posavskoj županiji