Ministarstvo turizma i sporta raspisalo je Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini.

Ovim natječajem Ministarstvo nastavlja poticati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave na svrhovito korištenje sredstava ulaganjem u razvoj sportske infrastrukture vodeći pritom računa o promicanju jednakih mogućnosti bavljenja sportskom aktivnošću svih stanovnika Republike Hrvatske kao i o neovisnosti lokalne zajednice.

Svaki prijavitelj dužan je prijavu nominirati u jednu od devet skupina sportskih građevina: atletska staza, sportska dvorana za više sportova, nogometno igralište – prirodna trava/veliko, nogometno igralište-umjetna trava/malo, nogometno igralište umjetna trava/veliko, vanjska sportska igrališta za više sportova, teniski tereni, ostalo (kuglana, skijalište, boćalište, streljana, hipodrom, biciklistička staza i dr.) i Posebna skupina (outdorfitness/street workout).

Rok za podnošenje zahtjeva je 3. veljače 2022. godine.

Natječaj s prilozima i Smjernice za podnositelje prijava dostupni su na službenoj stranici Ministarstva turizma i sporta, odnosno na poveznici: https://bit.ly/3JM0Ew3

Komentari
Prethodni članakNk Sloga: Neki novi klinci
Sljedeći članakU Starom Petrovom Selu i u ovoj godini nastavljaju s projektom Pružanja socijalnih usluga za najranjivije skupine u zajednici