„KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA“

Kazališna predstava – Hit komedija
SRIJEDA, 30. 3. U 20:00 SATI
DOM KULTURE
Cijena ulaznice je 70 kn
Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović
Režija i adaptacija: Rade Vukotić
Produkcija: Duško Srijemac
Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri, optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.
U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti otkriti na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.
Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.
Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji između ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom programu „Čađava mehana“.
Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.
Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.
Radio je kao asistent režije redateljima: Soji Jovanoviću, Želimiru Oreškoviću, Radoslavu Doriću, Aleksandru Đorđeviću. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za kazalište, film, radio i televiziju PRIZOR.
Trajanje 75 minuta
Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected], ili na tel. 035/331-010.

Komentari
Prethodni članakEvo koliko poskupljuje plin od 1. travnja
Sljedeći članakUzbudljiv nogometni vikend: Nova velika pobjeda Sloge u 3. HNL – Batrina preuzela vodstvo u 1. ŽNL