U općini Nova Kapela nastavljaju s aktivnostima. Kao što je i obećao novoizabrani načelnik Ivan Šmit, sukladno mogućnostima, ići će se sa svim planiranim ciljevima i zadatcima.

– Što se tiče zbrinjavanja otpada, nakon plavih, stigle su nam i žute kante i čim se dobije odobrenje Fonda za zaštitu okoliša, kreće se s podjelom. U suradnji s „Hrvatskim vodama” uređen je dio kanala uz bivšu tvrtku „Nigma”, u suradnji s mještanima Seoca postavljena je nova rasvjeta uz nogometno igralište. Postavljena je i nova stolarija te uređena fasada na „staroj školi” tj. domu u Sičama, kupljen je semafor za Nogometni klub „Batrina”, vrijedni mještani izradili su konstrukciju te ga postavili uz nogometno igralište. U suradnji s mještanima Dragovaca srušili smo staru mrtvačnicu na groblju te gradimo sjenicu za potrebe svih mještana ovoga mjesta. Uz pomoć europskih sredstava uređujemo stari zapušteni gater u Novoj Kapeli kako bi postao izletnički centar.

Završili smo i izgradnju pješačke staze od Rinovice u Batrini do crkve u Novoj Kapeli – kaže načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit.

 

Komentari
Prethodni članakKreativna radionica: Ljubav – ljetni osmjesi srca, razveselila djecu
Sljedeći članakNovogradiščani i ove godine ljetuju u Starom Gradu na Hvaru