Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i ovaj vikend, imali su uspjeha po pitanju razrješenja kaznenog djela i prekršaja iz segmenta kriminaliteta droga. Dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, protiv kojih su podnijeli odgovarajuće prijave mjerodavnim tijelima.

Novogradiški policajci su, dana 23. studenoga, kod 18-godišnjaka, na području N. Gradiške, pronašli i oduzeli 46.4 grama marihuane, dok su Službenici kriminalističke policije, u Sl.Brodu, kod 22-godišnjaka pronašli i oduzeli 11.5 grama marihuane.

Protiv 18-godišnjaka i 22-godišnjaka, slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U ponedljeljak, 26. studenoga, oko 12.30 sati, u Medarima, dogodila se prometna nesreća, kojom prilikom je alkoholizirani vozač, upravljajući vozilom sletio s kolnika, no srećom nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su 54-godišnjeg vozača alko testirali, te je pritom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2.72 promila. Potvrđeno je da je vozač, upravljajući osobnim automobilom, novogradiških registracijskih oznaka zbog ne držanja strane kretanja sletio u kanal, gdje je vozilo udarilo u kolni ulaz. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a policija protiv 54-godišnjaka podnosi prekršajni nalog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članakRešetari: Blagoslovljena nova zvona
Sljedeći članakU PETAK 30. STUDENOG Promocija knjige Vladimira Šeksa – Državni udar