Poučeni prošlogodišnjim, više nego dobrim iskustvima, čelnici Općine Nova Kapela odlučili su i ove godine organizirati manifestaciju „Advent u Novoj Kapeli”.

Sve će početi u nedjelju, 1. prosinca u 15,00 sati na središnjem Trgu kralja Tomislava u Novoj Kapeli, a organizatori pripremaju bogat zabavni program. Nastupit će mališani Dječjeg vrtića „Zvončić” Nova Kapela, Zbor Osnovne škole „Antuna Mihanovića” Nova Kapela, Udruga umirovljenika Općine Nova Kapela i neizostavni tamburaši. Naravno, stići će i Djed Božićnjak, a kako ističe načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit, svu djecu očekuju i besplatni pokloni.

– I ove su se godine u organizaciju Adventa uključile brojne udruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnici, mještani. Svatko će na svoj način dati svoj doprinos organiziranju manifestacije, dijelit ćemo kuhano vino i čaj za posjetitelje i vjerujem da će nam svima biti dobro i zabavno. Prošle je godine bilo odlično, u mjestu se okupio zaista veliki broj ljudi, nadamo se da će tako biti i ove godine. Svi su dobrodošli – kaže Šmit.

Komentari
Prethodni članakNova Gradiška dobila malu gradonačelnicu
Sljedeći članakHOĆE LI USPJETI? Iz Slavonskog Broda, Državni arhiv vratit će u Požegu