DVIJE OSOBE TEŠKO OZLIJEĐENE

U prometnoj nesreći koja se dogodila dana 6. lipnja, u 16.20 sati, u Donjim Rogoljima, dvije osobe su teško ozlijeđene. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je prometnu nesreću prouzrokovao 20-godišnjak, koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanje, te nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom. Utvrđeno je, da je 20-godišnjak upravljao automobilom krećući se nepropisnom brzinom, koja je od 30 do 50 km/h veća od prometnim znakom ograničene brzine na 50 km/h, te je u kočenju i zanošenju po travnatoj bankini, u rotaciji, lijevom stranom automobila udario u betonski kolni ulaz. U ovoj prometnoj nesreći vozač i 16-godišnji suvozač su teško ozlijeđeni, te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Također je utvrđeno, da je 20-godišnjak kršio izrečenu mjeru samoizolacije COVID -19, te protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

VOZAČ TEŠKO OZLIJEĐEN PRILIKOM SLIJETANJA S KOLNIKA

Dana 6. lipnja, u 20.20 sati, u blizini Davora, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 31-godišnji vozač teško ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno da je 31-godišnjak upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, te je zbog neprilagođene brzine u zavoju sletio na travnatu bankinu, a potom u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći 31-godišnjak je teško ozlijeđen, te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članakI ove godine organizirano ljetovanje na otoku Hvaru: Grad Nova Gradiška financirat će ljetovanje 40 djece
Sljedeći članakPoznati svi finalisti županijske završnice Coca-Cola Cupa