OBITELJ ADDAMS 2: IZLET

SINKRONIZIRANO

ČETVRTAK, 7. 10. u 16,30

PETAK, 8. 10. u 16,30

SUBOTA, 9. 10. u 16,30

IZVORNO IME: The Addams Family 2

REDATELJ: Greg Tiernan, Laura Brousseau

ŽANR: animirani

ULOGE: Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić

TRAJANJE FILMA: 93 min./GODINA: 2021./DRŽAVA: SAD

POČETAK PRIKAZIVANJA: 7. 10. 2021.

CIJENA ULAZNICE: 25 KN

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

SADRŽAJ FILMA:

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

Komentari
Prethodni članakČlanovi Karate kluba Nova Gradiška uspješni na 13. memorijalnom kupu Ivanec
Sljedeći članakCijene plina idu gore! Ima li razloga za zabrinutost?