Noćas oko 0,35 sati u Smrtiću se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su osobe teško ozlijeđene. Također, oko 4.50 sati u Cerniku, Frankopanska ulica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Noćas oko 0,35 sati u Smrtiću se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba
poginula, a dvije su osobe teško ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila jer je 39-godišnjak,
upravljajući osobnim automobilom Chevrolet, zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno, prešao
na suprotnu prometnu traku i u zanošenju sletio u kanal. Potom je vozilom udario u rub zemljanog
mosta, a od jačine udara vozilo se rotiralo, okrenulo na krov i zaustavilo na drugom kolnom ulazu. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 39-godišnji vozač, dok su 24- godišnji i 28-godišnji putnici teško ozlijeđeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. O prometnoj nesreći slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.
Oko 4.50 sati u Cerniku, Frankopanska ulica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je
poginula jedna osoba. Do prometne nesreće je došlo, jer je 22-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Peugeot, zbog neprilagođene brzine pri izlasku iz zavoja udesno, izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku. Potom je vozilom sletio na travnati teren i prilazni kolnik nerazvrstane ceste udarivši prednjim dijelom vozila u sjeverni zid obiteljske kuće. Nakon toga se vozilo odbilo, rotiralo i nastavilo kretanje u smjeru jugozapada, gdje se zaustavilo na kolniku. Zbog teških ozljeda vozača intervenirala je Hitna medicinska pomoć, no iza pet sati liječnik hitne je konstatirao smrt 22-godišnjeg vozača.

 

O prometnoj nesreći slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Autor: PU BP

Komentari
Prethodni članak15. međužupanijska stočarska izložba
Sljedeći članakGodišnja izborna skupština Češke besede