Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u proteklih 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je 20 novih slučaja zaraze od COVID-19. Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 31.243. U proteklih 24 sata nije bilo preminulih osoba od posljedica bolesti COVID- 19. Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 443. U slavonskobrodskoj Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević” nema hospitaliziranih osoba zbog posljedica bolesti COVID-19.
U novogradiškoj Općoj bolnici nema hospitaliziranih osoba zbog posljedica bolesti COVID-19. Prema podacima Policijske uprave Brodsko-posavske trenutno se pod mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji nalaze 54 osobe.

Testiranje PCR-om i brzim antigenskim testom na SARS-CoV-2 može se uz uputnicu ili na osobni zahtjev za osobe sa simptomima i bez simptoma obaviti u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije (V.Nazora 2a Slavonski Brod.)

*Liječnici mogu svoje pacijente naručiti putem CEZIH-a u uobičajeno radno vrijeme. Testiranje se obavlja od 7-8 h svaki radni dan i subotom.“

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška prikazuje: Malci 2 – Kako je Gru postao Gru
Sljedeći članakDječji kazališni tjedan u Gradskom parku i Domu kulture