MALCI 2: KAKO JE GRU POSTAO GRU – SINKRONIZIRANO

ČETVRTAK, 30. 6. U 16:30

SUBOTA, 2. 7. U 16:30

IZVORNO IME: Minions: The Rise of Gru

REŽIJA: Kyle Balda

ULOGE: Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 87 min  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 25 kn

SADRŽAJ FILMA:

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.
Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem sa zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.
Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

Komentari
Prethodni članakKILLERFACE I VATRA ove subote 02. srpnja u Davoru!
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 20 novozaraženih osoba od Covida 19