Tvrtka “Eko Kong” do.o. od danas je bogatija za novi stroj, čistilicu vrijednu 123 tisuće eura.

– Stroj smo kupili na temelju javnog natječaja, uz svesrdnu pomoć Grada Nova Gradiška koji nam je preko Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja osigurao određeni dio novca kako bi ga kupili. Ostatak ćemo novca otplatiti kroz sljedećih pet godina. Bivši stroj bio je star 19 godina, no poslužio je svrsi i više nije bio u funkciji. U posljednjih godinu dana smo morali unajmiti čistilice kako bi mogli grad održavati čistim. Stroj nam je neophodan ukoliko želimo grad i njegove ulice održavati čistima – kaže Vlado Ivković, direktor tvrtke “Eko Kong”.

– Jako mi je drago u ime Grada Nova Gradiška nazočiti ovom događaju. Ovim putem želim zahvaliti djelatnicima “Eko konga” na vrijednom i predanom radu. Grad je sudjelovao u sufinanciranju dijela nabavke čistilice, vjerujem da će dobro služiti i ovo je naš poklon djelatnicima ove tvrtke. Nadam se da ćemo u budućnosti moći nabaviti još takvih strojeva – ističe Ivana Trupina, zamjenica gradonačelnika.

Foto: Tamara Magdić

 

no images were found

Komentari
Prethodni članak‘ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NIŠTA NE RADIMO’ Policajki prekipjelo: ‘Znate li kakav je osjećaj gledati djecu koja nas čekaju da im pijanog tatu odvedemo u zatvor?’
Sljedeći članakNovi zapovjednik Hrvatske kopnene vojske, naš Siniša Jurković preuzeo dužnost