TZ BPŽ je putem nacionalnog fonda osigurala sredstva i za izradu „Strategije razvoja turizma i marketinški plan za Brodsko – posavsku županiju do 2030.g“. dok je treći projekt koji je financiran iz nacionalnog fonda – „Promocija Brodsko – posavske županije kao idealne destinacije za odmor na kontinentu“.

Sva tri projekta će biti realizirana do kraja godine.

Turistička zajednica Brodsko – posavske županije je također prošli tjedan potpisala Ugovor sa pet lokalnih turističkih zajednica na području županije za još 15 projekata koji će se realizirati u gradu Sl. Brodu, Novoj Gradiški, općini Cernik, općini Garčin i na području TZ Meridiana Slavonica (općina Brodski Stupniik, Nova kapela i Oriovac) .

Ukupna vrijednost ovih 15 projekata koji će se realizirati u suradnji sa lokalnim turističkim zajednicama je 659. 835,00 kn.

Projekti su to koji se odnose na potpore za manifestacije, ulaganja u turističku infrastrukturu, uspostava sustava oznaka kvalitete za objekte , izrada novih vizuala, izrada internetskih stranica ,projektnih dokumentacija, edukacija, izrada grafičkih priprema i tisak promotivnih materijala …itd.

Komentari
Prethodni članakZapočele 21. Ribarske večeri u Davoru: veliki odaziv i odlična fešta – foto/video
Sljedeći članakDanas u Novoj kapeli koncerti Sl. Lola i Ivana Zaka