Ako ste u potrazi za poslom, danas je dobar dan da pogledate što vam nude stranice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje jer samo u našoj Brodsko posavskoj županiji trenutno je otvoreno 239 natječaja za razne vrste zanimanja, od administrativnih do raznih strukovnih, a najveća potraga je u građevinskoj i informatičkoj branši. 

Istina da se većina otvorenih natječaja odnosi na radna mjesta u Slavonskom Brodu, no ponude poslova ima i za okolna mjesta u županiji, pa tako i u Novoj Gradiški gdje je trenutno otvoreno 40 natječaja za razne vrste zaposlenja u također raznim strukama.

Najviše radnika za različita radna mjesta potražuje Maksimilijan d.o.o, ondje se mogu prijaviti zainteresirani za radna mjesta bravara, soboslikara, keramičara, bagerista, traktorista, spremača/spremačice, kuhara, konobara i drugo. Uvjeti za ove vrste posla su obavezna stručna sprema, liječnička svjedodžba i vozačka dozvola B kategorije. Hotel kralj Tomislav pak nudi radno mjesto noćnog recepcionera ili recepcionerku, tvrtka CIGAL traži administrativnog službenika ili službenicu. U drugim tvrtkama i obrtima traženi su pak vozači, konobari, skladištari, prodavači, a po nama najatraktivnije radno mjesto danas na burzi rada što se tiče novogradiškog područja jest ono trgovačkog putnika za prodaju knjiga i priručnika tečajeva za strane jezike. 

Stoga, ako ste u potrazi za poslom kliknite ovjde i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje možda pronađete nešto za sebe. Sretno! 

Komentari
Prethodni članakVozači oprez: Policija kontinuirano nadzire promet!
Sljedeći članakS današnje sjednice Gradskog vijeća: Konsenzus u gotovo svim točkama dnevnog reda, gospodarski zamah Industrijskog parka / foto