Novogradiška podružnica Hrvatskog liječničkog zbora protekle je godine obilježila 60 godina rada i postojanja koji su bili obilježeni brojnim aktivnostima, druženjima, stručnim predavanjima i edukacijom liječnika i zdravstvenog osoblja novogradiške bolnice.

Novogradišku je podružnicu dugi niz godina vodio dr. Drago Smoljanac, a na nedavno održanoj izbornoj skupštini za predsjednicu je, po drugi puta, izabrana dr. Slavica Konjević Pernar.

– Velika je to čast, ali i obveza. Novogradiška bolnica ima dugu tradiciju rada i postojanja. Prošle smo godine obilježili 170 godina postojanja bolnice, 60 godina Hrvatskog liječničkog zbora, 120 godina Kirurgije, 60 godina Interne i 50 godina Pedijatrije… Sve su to godine koje nešto znače, a mi kao liječnici imamo obvezu nastaviti ovaj kontinuitet. Tako smo dogovorili da ćemo i u ovoj godini nastaviti sa svim našim aktivnostima, stručnim predavanjima, edukacijom, ali i druženjem. Jedno od njih je večerašnji “Liječnički bal” kojemu se odazvao veliki broj naših članova i prijatelja – kaže dr. Slavica Konjević Pernar, predsjednica Hrvatskog liječničkog zbora Podružnice Nova Gradiška.

Na veselom druženju u restoranu “Slavonski biser” novogradiških liječnika i zdravstvenog osoblja bilo je veselo i zabavno, a liječnicima je, kako nam rekoše, ovo bio dobar “ispušni ventil” za daljnji rad.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakNovogradiški volonteri obilježili Dan jabuka / foto
Sljedeći članakOtvoren “Craft u srcu Slavonije”- Novogradiški festival piva/ Foto