Početak novog radnog tjedna, kao i uvijek, prilika je za službenu statistiku i evdienciju kaznenih djela na području Policijske uprave Brodsko posavske

U vremenu od 17.do 24.prosinca evidnetirano je 71 kazneno djelo od kojih je većina, čak 49 imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 19 prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulom osobom, sedam s ozlijeđenim osobama, te 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom.Zabilježeno je i 12 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda u mira, te 16 prekršaja iz Zakona o zaštitui od nasilja u obitelji. U istom periodu  dogodila su se 4 požara s materijalnom štetom, u kojima, na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, te jedan slučaj pronalaska oružja.Preko graničnog prijelaza je prešlo 163 720 putnika i 86 929 vozila.

 

U istom vremenskom periodu na području Policijske postaje Nova Gradiška zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih pet protiv imovine.U području prometa dogodilo se 6 prometnih nesreća od kojih jedna s poginulom osobom, tri s ozlijeđenim osobama, te dvije s materijalnom štetom.Na graničnom prijelazu Stara Gradiška -Bosanska Gradiška prešlo je 96 265 putnika i 32 911 vozila.

Autor: Simonida Tarbuk

Komentari
Prethodni članakBodovaljci – selo velikog srca
Sljedeći članakVlakovne karte kao božićni ukrasi