U subotu 19. kolovoza 2017. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima „Eduard“ u Cerniku odigran je međunarodni teniski turnir parova u sklopu manifestacije 22. Novogradiško glazbeno ljeto.

Na turniru je nastupilo ukupno 30 tenisača iz Zagreba, Đakova, Požege, Metkovića, Gruda (BiH) i Nove Gradiške. Turnir se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača za 2017. godinu i boduje se za rang listu HUT-a. Igralo se u dvije kategorije, gospoda do 45 godina i gospoda iznad 45 godina starosti.

 U kategoriji do 45 godina nastupilo je 24 tenisača. Turnir je osvojio teniski par u sastavu Marko Brčić (NG) / Josip Keller (PŽ) koji su u finalu pobijedili par u sastavu  Ivica Magdić (NG) / Goran Baletić (ZG) rezultatom 9:2.

U kategoriji iznad 45 godina nastupilo je ukupno 6 tenisača. Turnir je osvojio novogradiški teniski par Aleksandar Jović / Alen Ivanović koji su u finalu pobijedili također domaći par Goran Nikiforov / Milan Prpić. Zanimljivo je da je u ovoj kategoriji nastupio i naš poznati radijski i televizijski voditelj Mirko Fodor koji je vodio sve tri večeri 22. Novogradiškog glazbenog ljeta, a inače je veliki zaljubljenik u tenis.

Svi igrači koji su sudjelovali na turniru su izuzetno zadovoljni samim turnirom, a i zabavnim sadržajima kojima  su imali priliku prisustvovati za vrijeme svoga boravka u Novoj Gradiški. Natjecatelje je tijekom dana posjetio i novogradiški gradonačelnik  Vinko Grgić kako bi zaželio svima ugodan boravak tijekom NGLjeta ali i  uspješno natjecanje.

Sportske nagrade najboljima tenisačima dodijelio je zamjenik gradonačelnika grada Nova Gradiška i predsjednik Saveza sportova Borislav Vidošić, čestitao najuspješnijim tenisačima te zaželio zajedno s igračima da se na turniru povodom 23. Novogradiškog glazbenog ljeta okupe na novim teniskim terenima na Slavči.

no images were found

 

Komentari