Grad Nova Gradiška provodi europski projekt „Promicanje razvoja poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama u Brodsko posavskoj županiji”.

S tim u vezi TEHNOLOŠKI PARK / BISC Nova Gradiška, poziva sve zainteresirane poduzetnike da se prijave na dvodnevni trening menagmenta kako bi kroz primjenu i nadogradnju znanja i usvajanjem novih vještina iz područja menagmenta podigli razinu poslovne i osobne konkurentnosti. Trening pod nazivom Project managment 1 i 2 biti će održan 19. i 20. siječnja u vremenu od 10,00 do 16,00 sati  u prostorijama Poslovno inovacijskog potpornog centra Nova Gradiška, Zona malog gospodarstva 2. Predavač seminara biti će gospodin Zrinski Pelajić, dipl.oec., istaknuti Business i Management konzultant koji posjeduje bogato iskustvo rada u privatnom i javnom sektoru, te sektoru pružanja poslovnih usluga, u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice koja je objavljena na službenim stranicama Industrijskog parka Nova Gradiška, a sve dodatne informacije možete dobiti kod Bernarda Kurjakovića na telefon 035/ 359—911.

Komentari
Prethodni članakZavršen 2. krug novogradiške Zimske malonogometne lige
Sljedeći članakGrađani nazadovoljni konstantnim povećanjem cijena goriva