Muškarac srednjih godina, iz zasad nepoznatih razloga,  u ulici Janka Jurkovića u Požegi, drži taocima susjede te njima i policiji prijeti bombom, prenosi 034portal.hr

Neslužbeno doznajemo da muškarac ima psihičkih zdravstvenih problema te da je od prije poznat policiji. Na terenu je Hitna pomoć i Specijalna policija, a uskoro ćemo imati više informacija i fotografije s mjesta događaja.

Na terenu je Hitna pomoć i Specijalna policija, a uskoro će biti više informacija i fotografije s mjesta događaja.

Neslužbeno doznajemo da je policija postupila po građanskoj dojavi zbog svađe sa susjedima te je dotični prilikom dolaska policije prijetio ubojstvom policajca. Doznajemo da se radi o bratu “budućeg”, kako se po Požegi naveliko govori, načelnika PU Požeško-slavonske.

Na mjesto događaja raspoređena je interventna policijska postrojba, a kako neslužbeno doznajemo iz Osijeka se uputila i specijalna policija.

Službenica za informiranje PU Požeško-slavonske, Nikolina Janković kratko je izjavila da policija postupa po prijavi i da se ne radi o talačkoj krizi.

 

Izvor /Foto: 034portal.hr, 

fotka182123 fotka182123 (1) fotka182125 fotka182121

 

Komentari
Prethodni članakJesmo li ljudi ili?! U Gornjim Bogićevcima 39-godišnjak provalio u obiteljsku kuću i ukrao novac, u Slavonskom Brodu prevario ženu zbog drva…
Sljedeći članakNovogradiščani obilježili Svjetski dan mentalnog zdravlja: Radno mjesto treba imati nultu toleranciju na mobing!