Nažalost, nastavlja se niz vijesti iz rubrike “crna kronika”. Kako nam javljaju djelatnici Policijske uprave brodsko posavske, jučer, 9. listopada 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Okučani su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana 8. listopada 2017. godine oko 16.50 sati na području općine Gornji Bogićevci, za vrijeme dok se 27-godišnja vlasnica nalazila u dvorištu, ušao kroz otvorena ulazna vrata u obiteljsku kuću iz koje je otuđio više stotina € i nekoliko tisuća kn.

Kod počinitelja je pronađen otuđeni novac te je vraćen oštećenoj vlasnici.

Protiv počinitelja policija Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu podnosi kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela krađe.

Također, jučer 9. listopada 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom kojeg sumnjiče za kazneno djelo prijevare prilikom dogovaranja prodaje ogrjevnog drveta.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj dana 15. rujna 2017. godine oko 11,00 sati u Slavonskom Brodu ušao u dvorište 58-godišnjakinje kojoj je rekao da poznaje njezinog pokojnog supruga te joj ponudio na prodaju 20 dužnih metara drva za ogrjev, rekavši joj da kod sebe već ima 5 metara na kamionu, koji mu se upravo pokvario i da mu treba više stotina kuna za popravak i da će joj odmah po popravku kamiona dovesti drva. Nakon što mu je 58-godišnjakinja dala traženi novac, prevarant se udaljio i više se nije pojavio.

Protiv počinitelja policija Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu podnosi kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela prijevare.

Komentari
Prethodni članakU Slavonskom Brodu bačena eksplozivna naprava na kuću
Sljedeći članakTalačka kriza u Požegi: Muškarac bombom prijeti susjedima i policiji