Ukoliko niste neki radikalni lik koji s prvim danom mjeseca siječnja rezolutno prekida s dotadašnjim navikama i opsesivno se baca na promjenu životnog smjera, nego stvar onako “leđere” prolongirate kroz siječanj ili još i dalje, onda bi se mogli pronaći u onome što vas čeka u subotu, 12.siječnja.

Možete nam se pridružiti i ukoliko se grozite hladnog dijela godine i strašno zavidite mrkom medi na sposobnosti hibernacije. Jer, nema ništa ljepše nego s početkom prosinca pronaći neki topli, ugodni kutak, i sklupčati se do proljeća uz unaprijed pripremljenu play listu. Glazbena zvučna kulisa i podloga za zimski san ko stvorena. Osim toga, ako vam je, kojim slučajem dosta surove stvarnosti i radije živite  na čarobnom oblaku satkanom od snova, jer tamo je sve moguće, a i daleko ugodnije , pronađite nas na frekvenciji 98,1. Iako smo službeno i dobrano odradili prva dva ovogodišnja tjedna, još uvijek nije kasno za slaganje liste snova koje planirate ostvariti anno domini 2013.

Druga novogodišnja Groznica subotnje večeri ponudit će upravo to. Iako je startala nova sezona, tim je ostao u standardnom  sastavu koji će u subotu, 12.siječnja točno u 19 sati  istrčati na teren. Autor-ica i idejna kreator-ica tema: Simonida Tarbuk, tehnički realizator, glazbeni urednik i važan dio autorsko-kreatorskog dueta: Rajko Aleksić. I na kraju, ali ne i manje važna: žena koja napisano s razumijevanjem,  dušom i srcem za rock and roll  interpretira: Elvira Slišurić.

Tema ovotjednog Glazbenog vremeplova :BEST SONGS ABOUT DREAM. Treba li vam nešto da vas inspirativno pegla, ali i pomogne u imaginaciji,  R:E:M. fazu učini ugodnijom i estetski prihvatljivijom, a listu želja za ovu godinu  zvučnijom i glazbeno izazovnijom, neke od mogućih ideja pronađite od 20 sati,  na Radiju Nova Gradiška. Najprije Otis Redding, čaroban i “snovit” sam po sebi. Dodajte mu soul i eto magije…The Moody blues, Bob Dylan, The Smiths, Depeche Mode, Talking Heads, ali i glazbeni čarobnjak transformacije, čovjek koji se jednako suvereno kreće prostorima alter ega, zbilje, ali i snova, onaj koji je neki dan navršio 66-tu i izbacio novi singl i brojni drugi…. želite li saznati što donose preostale glazbene minute i uz koju ćete podlogu uploviti u nedjelju, morat ćete, ipak,  slušati radio….

Komentari
Prethodni članakNovogradiška uzdanica Kim Verson uživo iz Zagreba!
Sljedeći članakPoljoprivreda, turizam, znanje-dobitna kombinacija ili?