U organizaciji Košarkaškog kluba “STRMAC” cjelodnevni program počeo je u 10,00  streetball turnirom na “Sportskom centru Ivo Petranović” pod nazivom “Svi smo uz tebe Hrva 5.

Turnir je to humanitarne naravi s kojega su sva prikupljena sredstva namijenjena za liječenje njihovog prijatelja i člana Hrvoja Modrića.

Za vrijeme trajanja turnira na sportskom centru na dva štanda prodavale su se i majice i šalice s printom događaja, te prodaja i izvlačenje bogatih tombola u kojima su svi mogli sudjelovati.

Na turniru je sudjelovalo 9 ekipa podijeljene u 2 skupine u kojima je konačan poredak bio:

Skupina A: 1. NG LEGENDS, 2. BELOT VELEMAJSTORI, 3. ŠPANERI, 4. PGP STARA GRADIŠKA, 5. NIŠTA REKET

Skupina B: 1. MAMBE, 2. VETERANI, 3. GAZDE, 4. VODA ZA SVE

POLUFINALE

NG LEGENDS – VETERANI 20:22
MAMBE : BELOT 21:17

ZA 3. MJESTO

NG LEGENDS – BELOT 8:21

FINALE

MAMBE – VETERANI 21:6

Najbolji igrač turnira (MVP) je Saša Radosavljević, dok je pobjednik u natjecanju trica Ivan Dobričić.

Program se nastavio u poslijepodnevnim i večernjim satima na Ljetnoj pozornici.

Organizatori ovog humanitarnog događaja KK Strmac uputili su i veliko hvala svima koji su sudjelovali na turniru, volonterima, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli, a naravno velika zahvala ide i brojnim sponzorima koji su prepoznali humanitarni karakter: Gradu Nova Gradiška, Brodsko-posavskoj županiji, pokrovitelju Karlovačkoj pivovari, svim našim ugostiteljima, restoranima, fast foodovima. Bez svih dobrih ljudi koji su pomogli, ovaj događaj ne bi bio moguć.

Komentari
Prethodni članakRadnici će na poslu moći ostati do 68. godine, evo što to znači za mirovinu
Sljedeći članakNačelnik Šmit: Ponosan sam što trgovački objekti na području općine Nova Kapela ne rade nedjeljom i blagdanom