U sklopu projekta Poslovni kompas, 23. rujna 2020. održana je informativna radionica „Tehnike generiranja poduzetničkih ideja“. Čast nam je bila ugostiti u ulozi predavača prof.dr.sc. Darka Tipurića, autora više od stotinu znanstvenih i stručnih radova iz područja menadžmenta u Republici Hrvatskoj i inozemstvu, bivšeg dekana Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te od 2014.godine pročelnika katedre za organizaciju i menadžment na navedenom fakultetu.

Profesor Tipurić je na nadasve zanimljiv i interaktivan način sudionicima radionice govorio o poslovnoj ideji, kako stvoriti nove ideje za pokretanje poslovanja te kako ih pretvoriti u mogućnosti i provesti ih u praksi.

Nakon uspješno provedene radionice vezane uz kreativni proces stvaranja i komuniciranja novih poslovnih ideja, zadovoljstvo nam je najaviti prof.dr.sc. Tipurića kao predavača na idućoj radionici vezanoj za upravljanje ljudskim potencijalom. Uskoro više o tome!
Podsjetimo, projekt „Poslovni kompas“ prijavljen je na poziv „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija“ u nadležnosti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Ukupna vrijednost projekta je 555.460,58 HRK, dok je intenzitet sufinanciranja 75% pa bespovratna sredstva iznose 416.595,40 kn.

Komentari
Prethodni članakProvjerite imate li ovrhu, vrlo je jednostavno
Sljedeći članakGradska tržnica u znaku zimnice, najtraženija paprika