Ovoga vikenda, Sveti Nikola požurio je do Rešetara i obradovao one najmlađe. U organizaciji Društva naša djeca Rešetari, u školskoj dvorani OŠ Ante Starčevića u Rešetarima održana je kazališna predstava za djecu, nakon koje su mališani dobili i slatke poklone.

Ovoga puta, ističe predsjednica DND-a Rešetari Sanja Kolaković željeli su djecu iznenaditi zanimljivom kazališnom predstavom u izvedbi Kazališne družine Ivane Brlić Mažuranić kako bi ih uveselili u ovo predblagdansko vrijeme, jer kaže, zbog toga i postoje: „Tu smo da uveseljavamo djecu. I ove godine nastavili smo s našim redovnim aktivnostima i zadovoljni smo kako je sve proteklo. Sljedeće godine nadamo se da će nam proći dva velika projekta koje smo kandidirali, što bi značilo da naše mališane očekuje još više aktivnosti i zanimljivosti.“ – rekla je.

Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda već tradicionalno je pripremila kazališnu predstavu za djecu božićne tematike. „Svake godine pripremamo nešto novo za djecu u vrijeme blagdana, a ovoga puta htjeli smo da to bude nešto drugačije. Ovo nam je prva izvedba ove godine i sretni smo što se okupio jako velik broj djece u Rešetarima. Željeli smo napraviti nešto drugačije i istražiti koje bi poslove Djed mraz znao i mogao raditi.“ – rekao je Matej Safundžić, glumac i redatelj.
„Djeca su uvijek najteža publika jer su najiskreniji i jasno nam daju do znanja sviđa li im se predstava ili ne. A sudeći po večerašnjoj publici, uspjeli smo ih dobro zabaviti i nasmijati, što nam je bila iskrena želja.“ – zaključuje.

Slatke pakete za djecu ponovno je osigurala Općina Rešetari na čelu s načelnikom Zlatkom Agom, a mališanima ih je podijelio Sveti Nikola.

Komentari
Prethodni članakOtvorena izložba HDLU Nova Gradiška “Dugine boje iz srca duše”
Sljedeći članakOd sutra značajno jeftinije gorivo