U Općini Rešetari Načelnik općine Zlatko Aga je potpisao Ugovor za projekt „Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u Ulici sv. Valentina u naselju Adžamovci” s izvođačem radova tvrtkom „PODUZEĆE ZA CESTE” d.o.o. iz Slavonskog Broda, stručnim nadzorom poduzećem INGRI d.o.o., za nadzor i konzalting iz Slavonskog Broda i obrtom „SINTAGMA” za konzultantske usluge iz Okučana za usluge tehničke pomoći za vođenje projekta.

Projekt „Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u Ulici sv. Valentina u naselju Adžamovci” financira se kroz Mjeru 07 „Temeljne usluge i onova sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Podmjere 7.2 „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključijući dodatna ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije”, Operacije 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta”.

Izvođač radova će biti uveden u posao najkasnije 15 dana od dana potpisa Ugovora, a Izvođač se obvezuje izvesti radove u roku od 90 kalendarskih dana, od dana potpisa Zapisnika o uvođenju u posao od strane Naručitelja, stručnog nadzora i Izvođača.

Vrijednost ukupnog ulaganja na projektu iznosi 1.790.050,00 kuna.

Izvor/Foto: Općina Rešetari

no images were found

Komentari
Prethodni članakPoziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH za 2019.
Sljedeći članakTrikovi uz koje ćete smanjiti račune za namirnice