Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo…Sve što mladenci, odnosno mladenka, žena, djevojka, princeza na svoj “najvažniji dan u životu” može poželjeti i ove godine moći će se pronaći u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški zahvaljujući organizatorici, Ljiljani Šoch.

Nakon uspješnog drugog Sajma vjenčanja Nova Gradiška, koji je prerastao u regionalnu manifestaciju,  Ljiljana Šoch, vlasnica salona vjenčanica Exclusive i Tomislav Šimić predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška ponovno su udružili snage i za ovu godinu pripremaju spektakularan treći Sajam vjenčanja. 

Treći Sajam vjenčanja održat će se 17.studenog u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška s početkom u 10 sati. 

Na više od 1500 kvadrata posjetitelji će tijekom cijeloga dana imati prilike uživati u brojnim sadržajima koje će ponuditi i predstaviti šezdesetak izlagača iz šest županija (Brodsko posavska, Požeško slavonska, Bjelovarsko bilogorska, Osječko baranjska, Zagrebačka i Sisačko moslavačka županija). 

U centralnom dijelu dvorane bit će izložen takozvani ”plato”, gdje će se odvijati prezentacije usluga i ponuda za vjenčanje, a ovogodišnji Sajam vjenčanja organizatori su upotpunili besplatnim radionicama za mladence i sve zainteresirane posjetitelje na teme: Kako organizirati savršeno vjenčanje, Vaša savršena vjenčanica – savjeti modne stilistice Modni Almanah, Dnevni i svečani make – up trendovi, Trendovi u frizerstvu, Trendovi u cvjećarstvu,  Kako dovesti tijelo u top formu za svoj najsvečaniji dan, te Plesna radionica. 

U večernjim satima uslijedit će tradicionalna modna revija u  sklopu koje će nastupiti Plesni Studio Marine Mihelčić, Vokalna skupina Aurora, te zvijezda večeri Zdenka Kovačiček. Kao šlag na kraju ove manifestacije za sve mladence, ljubitelje vjenčanja, ali i znatiželjne sugrađane održat će se premijerno predstavljanje Nacionalnog kostima Miss Universe Hrvatske, kojim će nas amtirajuća Miss Universe Hrvatske,  Novogradiščanka Mia Pojatina, predstavljati na svjetskom izboru za Miss na Tajlandu. 

Zabavni program i program modne revije vodit će već domaća na Sajmu vjenčanja, atraktivna voditeljica Mirna Maras.

Posjetitelje očekuju brojni popusti i nagrade, a ulaz je besplatan za sve. 

Dodatne informacije vezane uz treći Sajam vjenčanja možete pronaći ovdje.  

no images were found

 

 

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiščani na Susretu dječjih vijeća Hrvatske / foto
Sljedeći članakMališani uskoro kreću u novouređeni vrtić „Maslačak”, slijedi energetska obnova novogradiškog Doma kulture