PLANET MAJMUNA: NOVO KRALJEVSTVO

ČETVRTAK, 9. 5. U 16:00

PETAK, 10. 5. U 19:00

IZVORNO IME: Kingdom of the Planet of the Apes

REŽIJA: Wes Ball 

ULOGE: Owen TeagueFreya AllanKevin DurandPeter Macon

ŽANR: akcija, SF

TRAJANJE FILMA: 138 min  

GODINA: 2024.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR

DOBNA PREPORUKA: 12

SADRŽAJ FILMA:

Iznimno uspješna filmska franšiza izvorno je temeljena na romanu Pierrea Boullea, a originalni je film “Planet majmuna” objavljen davne 1968. godine. Novu popularnost je stekla s posljednja tri filma koji su se pokazali kao odlične ratne avanture.

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život globalnoj, epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine nekoliko generacija u budućnosti, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun odlučuje se na mučno putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost njegove vrste, i ljudske također.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Komentari
Prethodni članakUdruga NG Plus: JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „Zaželi: solidarnost potrebitima, SF.3.4.11.01.0420“ za korisnike/ice, pripadnike/ice ciljnih skupina
Sljedeći članakU petak u Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi održavaju se Dani otvorenih vrata škola “Zajedno u poduzetništvu”