Brojnim događanjima u sklopu manifestacije “Volim ljeto i kulturu”, novogradiški Dom kulture dodaje još jedno. Sutra u 21,00 sat u Gradskom parku možete pogledati i Kazališnu predstavu za odrasle, komediju “Kad udari južina” B glad produkcije. Nakon predstave svira dj Lujo. Ulaz je slobodan, glume popularne glumice Petra Kraljev i Jagoda Kumrić.

‘Kad udari južina’ je priča o prijateljstvu između Mimi i Gite, dvije potpuno različite žene koje se suočavaju s ljubomorom i neiskrenošću. Gita, bogata i flegmatična, i Mimi, otkačena i impulzivna, donose na scenu situacije s kojima se mnogi gledatelji mogu poistovjetiti. Predstava ih prisiljava da se suoče s vlastitim strahovima i osjećajima, ostavljajući dubok dojam na publiku.

Ovu iznimnu komediju napisala je sama Petra Kraljev u suradnji s vrhunskim zagrebačkim dramskim piscem Igorom Weidlichem, koji je tekst i dramatizirao. Produkciju potpisuje B Glad produkcija, poznata po hit mjuziklima ‘Crna Kuća’ i ‘Footloose’. Redateljica Nevena Vukes uspjela je savršeno dočarati suštinsku priču o neobičnom prijateljstvu.

Komentari
Prethodni članakSutra u Gradski park stižu komičari Studija smijeha
Sljedeći članakNovogradiška bolnica zahvalila msgr. Antunu Prpiću na svemu što je učinio za pacijente i zdravstveno osoblje