Novogradiški vatrogasci i ove godine nastavit će tradiciju održavanja Memorijalnog kupa „Goran Trupina” u spomen na svog prijatelja i vatrogasca. Održat će se od 20. do 27. svibnja 2020. godine, poziv vatrogascima i vatrogasnim ekipama prenosimo u cijelosti:

Poštovani vatrogasci, vatrogaskinje, vatrogasna mladeži i djeco,

Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Gradiška poziva Vas na XI. Memorijalni kup „GORAN TRUPINA“ i I. Virtualni memorijalni kup „GORAN TRUPINA“ koji će se održati 20.-27. svibnja 2020. godine.

Ovo vatrogasno natjecanje izvodi se prema Pravilniku HVZ-a bez štafetne utrke i to po sljedećim kategorijama :

PODMLADAK (od 6 do 12 godina, muška i ženska)

MLADEŽ (od 12 do 16 godina, muška i ženska).

PROGRAM I NAČIN ODRŽAVANJA MEMORIJALA:

Sve prijavljene ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava nakon odrađenih vježbi snimke će poslati na: e-mail adresu [email protected] ili

Facebook stranicu DVD-a Nova Gradiška.

Prijavom na virtualno uključivanje DVD-a u Memorijalni kup pristajete na objavu snimke u medijima radi objave vijesti o održavanju natjecanja i u svrhu promoviranja rada dobrovoljnih vatrogasnih društava. Snimke ekipa bit će objavljene pod imenom DVD-a za koji su se prijavili.

Ekipama koje budu sudjelovale na memorijalnom kupu, u znak zahvale, DVD Nova Gradiška elektronskim putem poslat će zahvalnice za sudjelovanje, bez proglašenja rezultata, iznimno za najuspješniju ekipu mladeži koja će dobiti prijelazni pehar Memorijala.

Prijave na I. Virtualni memorijal kup „Goran Trupina“ možete poslati najkasnije do

20. svibnja 2020. na e-mail adresu [email protected], na stranicama Vatroneta ili telefonom na 091/509-38-28 predsjednica Ivana Trupina, 091/363-38-60 (VPN) dopredsjednik Antun Tot.

Kotizacija se ne naplaćuje.

– Nadamo se da ćete se odazvati na naš Memorijal i svojim angažmanom uveličati sjećanje na našeg prerano preminulog prijatelja Gorana – ističe predsjednica Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Gradiška Ivana Trupina.

Komentari
Prethodni članakProvedena još jedna uspješna akcija darivanja krvi: Potaknimo mlade da se odazovu akcijama!
Sljedeći članakOkučani: 22-godišnjak vozio neregistrirani moped bez vozačke i pod utjecajem alkohola