Prvi rukometni turnir u organizaciji RK Nova Gradiška BD Gruppe Austria održava se u subotu 07.09. u dvorani OŠ Staro Petrovo Selo s početkom u 10:00 sati.

U kategoriji dječaka 2008 godište nastupaju 4 ekipe: Nova Gradiška, Požega, Ivan Mikanovci i Kozara Mlijekoprodukt, tako da imamo i lagani međunarodni štih na ovom turniru.

U kategoriji dječaka 2006 godište nastupa čak 8 ekipa razvrstanih u dvije grupe. Prva grupa: Nova Gradiška, Slavija SPS, Osijek 1 i Ivanić Grad, druga grupa: Požega, Moslavina, Osijek 2 i Ivan Mikanovci.

Pripremljene su nagrade odnosno pehari za 3 najbolje momčadi u svakoj kategoriji, nagradu će dobiti i najbolji strijelac kao i najbolji golman po izboru trenera. Nakon svake utakmice bit će izabran i igrač utakmice koji će isto tako dobiti priznanje kao što je to sad već gotovo pravilo i na seniorskim rukometnim utakmicama – priopčili su iz RK Nova Gradiška BD Gruppe Austria.

.

Komentari
Prethodni članakVesela vožnja traktorom: Slavonijo ‘ko te nije volio, ne zna šta je izgubio…
Sljedeći članakMože se kad se hoće: U Rešetarima svečano otvoren početak radova na izgradnji suvremenog, multifunkcionalnog Dječjeg vrtića „Čarobni svijet”