Načelnik općine Rešetari upriličio je radni sastanak s nogometnim klubovima s područja općine Rešetari sa svrhom sprječavanja epidemioloških mjera uslijed početka igranja službenih utakmica 1. županijske lige BPŽ-e gdje se natječu sva tri nogometna kluba s područja općine Rešetari, NK Budućnost, NK Mladost i NK Slavonac.

Kako funkcionirati prilikom domaćih utakmica bez publike, financiranje troškova utakmice, problematika sportske infrastrukture i dotrajalih sportskih terena su bile teme sastanka.

Načelnik općine pozvao je nogometne klubove na odgovoran rad u teškim vremenima, kao i da koriste druge izvore financiranja jer je proračun Općine vrlo sužen prema projektima sufinanciranim iz EU fondova i drugim planiranim projektima po proračunu te se željeni pomaci po uređenju sportske infrastrukture moraju dugoročno planirati, a ne trenutno što nije u skladu s proračunskom politikom i Zakonom o financiranju udruga.

Na kraju sastanka Načelnik je uručio nogometne lopte za igranje službenih utakmica nogometnim klubovima u vrijednosti 10.000,00 kuna što će biti od velike pomoći nogometašima sportske zajednice općine Rešetari.

Komentari
Prethodni članakPRIČA O USPJEHU: EMPWR – Globalni lider na tržištu visokoproteinskih pločica
Sljedeći članakOpćina Rešetari organizira savjetodavnu tribinu