U organizaciji Košarkaškog kluba “STRMAC” u subotu, 10. lipnja održat će se drugi Streetball turnir pod nazivom “Svi smo uz tebe Hrva dva”.

Turnir je to humanitarne naravi s kojega će sva prikupljena sredstva biti namijenjena za liječenje njihovog prijatelja i člana Hrvoja Modrića.

Kako ističe jedan od organizatora, Ivan Dobričić, pripreme su u tijeku, a košarkaške ekipe koje žele sudjelovati na turniru još uvijek se mogu prijaviti.

Početak je turnira u 10,00 sati na prostoru Sportsko rekreacijskog centra “Ivo Petranović”, a uz košarkaške utakmice, posjetitelji će moći kupiti i tombolu.

Tombola će se prodavati u središnjoj gradskoj Ulici slavonskih graničara kod Caffe bara Maestro od 10,00 sati.

– Nagrade su, zahvaljujući velikodušnim sponzorima, izdašne kao i prošle godine.

Prijave za turnir su u tijeku, još uvijek imamo nekoliko slobodnih mjesta, stoga požurite! Košarkaški klub “Strmac”, Alfa lux, Hotel kralj Tomislav, NG 86, Košarkaški klub Strmac juniori, Vuletic Ivica &co, Police crew, Juricina ekipa, Flying mouses, Veleuciliste Požega, Wig, Postaja Granične policije Stara Gradiska,Gradsko poglavarstvo, samo su neke od prijavljenih ekipa.

U večernjim satima na ljetnoj pozornici počinje koncert. Nastupaju “Kandžija i Gole žene”, Bruto Geto i dj D – Gree. Prvi se tonovi očekuju oko 20,30 h pa do dugo u noć.

Pozivamo sve ljubitelje dobre košarke i glazbe da nam se pridruže i uveličaju naš događaj. Za sve dodatne informacije nazovite Viktora (098 605 985), Ivana (091 238 0417) ili Danila (095 5242 115) – kaže Dobričić.

Komentari
Prethodni članakU Novoj Kapeli postavljen “naletni semafor”
Sljedeći članakIzbori su prošli – Radovi ne jenjavaju nego se finaliziraju i planiraju se novi (FOTO GALERIJA)