Seniori Strmca odigrali su u nedjelju u Novoj Gradiški utakmice 10. i 11. kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige, Slavonska regija, zapad, protiv Obrtničke škole Brod 2 i Broda iz Slavonskog Broda.

Bio je to očekivani poraz protiv vodeće momčadi prvenstva Obrtničke škole Brod 2 rezultatom 1:4 i očekivana pobjeda protiv dobrog Broda s rezultatom 4:2. Istaknimo da je poraz protiv OŠB 2 previsok, budući je igrač domaćih Dražen Jelančić u dvije utakmice imao čak 4 meč-lopte. Odlično je igrao junior David Vidić koji je ostvario tri pobjede, jednu je dodao također junior Petar Čalušić i jednu par Jelančić-Čalušić. Posebno je značajno istaći da je Strmac igrao bez najboljeg igrača Dražena Stanića, ali ipak je ostvario značajnu pobjedu. Na kraju jesenskog dijela prvenstva Strmac zauzima vrlo dobro peto mjesto u konkurenciji 12 momčadi.

Nakon ovih utakmica Strmac odlazi na zasluženi odnor do 8. siječnja 2012, kada će njegovi igrači nastupiti u Starom Petrovom Selu na tradicionalnom pojedinačnom turniru u organizaciji STK Godinjak. 7. NOVOGODIŠNJI STOLNOTENISKI TURNIR U međuvremenu smo primili i obavijest Organizaciojskog odbora 7.novogodišnjeg stolnoteniskog turnira Staro Petrovo Selo 2012., gdje najavljuju ovaj značajni susret stolnotenisača. Organizator je STK Godinjak iz Godinjaka, a turnir će se održati u dvorani Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Starom Petrovom Selu 8. siječnja 2012. godine s početkom u 10 sati. Natjecanje će se održati u pojedinačnoj konkurenciji za kategorije: seniori (18 – 39 godina) , veterani (40 – 49) , veterani (50 – 59) , veterani (60 i više) , super kup (pobjednici iz svake kategorije). Natjecatelji će biti razvrstani u skupine od 3 do 5 igrača gdje će se igrati svako sa svakim na 3 dobivena seta. Dva prvoplasirana natjecatelja u skupini nastavljaju natjecanje K.O. sustavom.

Autor: Ivo Petranović/photo:sisak.info

Komentari
Prethodni članakMladi glazbenici Učilišta Relković održali adventski koncert
Sljedeći članakEuro i dalje pada na međunarodnom tržištu