Grad Lipik od  1.12.2018. do 7.1.2019 održava manifestaciju “Mirisi Božića u Lipiku – najbožićniji ugođaj u Slavoniji”
 
Sa samim početkom prosinca u Lipiku će zavladati pravi blagdanski duh. Polako, ali sigurno bliži se vrijeme adventa kad će započeti i Mirisi Božića, koji su zasigurno više od adventske manifestacije; oni su inovativni prikaz povijesnog i turističkog razvoja Lipika!
 
Cjelomjesečni program započet će 1. prosinca 2018. godine u 18 sati svečanim otvorenjem Božićnog parka u sklopu Toplica Lipik na izvoru ljekovite termalne vode – Antunovom vrelu, a svakodnevni bogati programi ovogodišnje manifestacije potrajat će sve do 7. siječnja 2019. godine.
 
Božićni park s 300.000 lampica, adventske kućice, klizalište, vožnja turističkim vlakićem Lipik Express, Kuća Bake Mraz, Božićni sajam, Dječja Nova godina i doček za odrasle samo su dio božićne euforije u kojoj nas očekuju i brojni nastupi, koncerti klasične i zabavne glazbe, Božićni malonogometni turnir, neizostavne izložbe poput „Blagdanskog stola“ i „Šume okom šumara“, predstave te niz drugih događanja.
 
 
Foto:Compas.com
Komentari
Prethodni članakObnova kapelice Sv. Barbare u Rešetarima
Sljedeći članakPredsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Ljepša Rakas Vujčić: Iako je novogradiško Gradsko vijeće svijetli primjer, žene još uvijek nisu dovoljno zastupljene u društvu