Brojne su aktivnosti u okviru projekta „Pružanje socijalnih usluga za najranjivije skupine u zajednici” koje se provode na području općine Staro Petrovo Selo.

– Posljednji tjedan u mjesecu studenom posvetili smo održavanju kreativne radionice na temu Došašća, a naši su korisnici imali priliku izraditi prigodne ukrase i adventske vijence kao pripremu za nadolazeći blagdan Božića.

Adventski vijenac čine dva temeljna simbola – krug i svijeće – koji predstavljaju vječnost i svjetlo, dok zimzeleno granje samog vijenca upućuje na život koji ne prestaje. Projektom „Pružanje socijalnih usluga za najranjivije skupine u zajednici” našim korisnicima želimo pružiti toplinu i nadu u ovom predblagdanskom razdoblju te ćemo tako svaki tjedan zajedno zapaliti jednu svijeću i pobrinuti se da dočekamo Božić u dobrom raspoloženju – ističu sudionici i voditelji projekta.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 1.499.767,78 kn. Intenzitet potpore je 100%.

Komentari
Prethodni članak6 milijuna kuna za police osiguranja za štetu od divljači na poljoprivrednim usjevima
Sljedeći članakDanas proslavljamo Dan grada i blagdan župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije