U Hrvatskom pučkom domu u Starom Petrovom Selu, u srijedu, 15. svibnja, održan je završni, središnji skup Hrvatske seljačke stranke na kojem su predstavljeni kandidati za načelnika općine, njegovog zamjenika, zatim kandidati za slijedeći saziv Općinskog vijeća te kandidati za Županijsku skupštinu Brodsko-posavske županije.

Nakon intoniranja državne i himne HSS-a, minute šutnje za sve poginule hrvatske branitelje s prostora općine te za sve poginule i umrle članove  stranke, okupljene je pozdravio kandidat za načelnika općine Staro Petrovo Selo, Željko Kočijašević, koji je ovu funkciju obnašao posljednjih 12 godina.

 

Kočijašević je brojne građane, članove stranke i simpatizere ppoznao s postignućima općine u dosadašnjem razdoblju kao i  s planovima i programima za slijedeće mandatno razdoblje. Predstavljeni su  i zamjenik načelnika, Zdravko Pleša te 15 kandidata za Općinsko vijeće i kandidati HSS-a za Županijsku skupštinu. Okupljene je pozdravila i Klara Šćuka, pročelnica županijskog upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb te predsjednica “Hrvatskog srca” Brodsko-posavske  županije. Pohvalila je dosadašnji rad čelnika Općine Staro Petrovo Selo, koja je među najaktivnijima u županiji i poželjela uspjeh na predstojećim izborima 19. svibnja.

Autor: Višnja Mikić

Komentari
Prethodni članakOdržana završna manifestacija projekta „Prijateljstvo, a ne nasilje“
Sljedeći članakCentralni skup HSS-a općine Staro Petrovo Selo