MŽNL Slavonije i Baranje.14.kolo

NK”Sloga”Nova Gradiška-NK”Borac”Kneževi Vinogradi: 2-0(2-0)

Strijelci:Matej Ivanović(9 i 26 minuta)

Od prvog zvižduka glavniog sudca nogometaši “Sloge” krenuli su u osvajanje bodova. Velike prigode imali su i  u 1. minuti preko Filipa Bungića i Mateja Vlaovića u 4. minuti, kada je pogodio prečku. NK”Sloga” je povela u 9. minuti. Na centaršut F.Bungića, Ivanović je sa 5 metara glavom postigao pogodak. U dva navrata gosti su preko Barata i Dominkovića imali prigodu izjednačiti rezultat. Igrala se 26. minuta kada jeF.Bungić dodao loptu Blazini, koji je na 10 metara od gostujućeg gola pronašao Ivanovića. Preciznim udarcem pogodio je za 2-0.

U 2.poluvremenu gosti su ponovo ozbiljno ugrozili domaća vrata preko Barata i Dominkovića. Najveću prigodu imao je Severović, kada je izbio sam u gostujući peterac, ali vratar Martić spasio je svoj gol. Pred kraj utakmice braća Bungć izveli su krasnu akciju u kojoj je Filip pogodio glavom loptu u vratara.

NK “Sloga” je nastupila u sastavu: Maričević, Menegoni(Lukšić), Kulundžić, Kašljević,  F.Bungić (Gospočić), Ivanović, (Bokan), Matej Vlaović, Mario Vlaović, Severović, (Kovačević), D.Bungić, Blazina(Turkalj)

Trener:Ivo Babić

 

NK “Borac”je nastupio u sastavu: Martić, Bokanović, Ćosić, Đurković, Dominković, Slonja, Milić, Alerić, Prugovečki (Benković), Barat, Tkalec

Pomoćni trener:Ivica Kolar

Autor: Branko Tomek

 

no images were found

Komentari