Članovi Vokalnog ansambla „Lira“ iz Starog Petrovog Sela danas su se u središnjoj gradskoj ulici u Novoj Gradiški družili s građanima i uz pjesmu predstavili svoj rad.

-Da bismo mogli nastaviti s radom i ostvariti nove projekte (nove autorske pjesme za Festivale duhovne glazbe, novi CD Tamburaškog orkestra u izvođenju nezaboravnih melodija-evergreena), nove projekte u suradnji s Rockoko studiom te sudjelovanje na raznim smotrama i natjecanjima, organizacija koncerata i slično u cilju očuvanja tradicije, poticanju mladih na aktivno bavljenje glazbom.), potrebna nam je financijska pomoć. Stoga smo odlučili krenuti u akciju prikupljanja dobrotvornih priloga. Građani su nam prilazili, ostavljali priloge i ujedno imali prigodu čuti što mi to radimo. Hvala svima koji su nam pomogli, hvala Turističkoj zajednici Grada Nova Gradiška koja nam je ustupila štand na kojemu smo izložili naše CD-e – kaže Renata Grgić, voditeljica Vokalne skupine „Lira“.

Tako je i bilo. Malo su se družili s građanima, malo zapjevali i razveselili sugrađane. Još jedno lijepo događanje u ovom prekrasnom jesenskom danu.

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakVlada kupuje 220 novih vozila za branitelje
Sljedeći članak2. uspješna “Tortijada i limunijada” za pomoć djecu s autizmom