Prošla je jedna godina od kada nas je napustio dragi kolega i prijatelj Rajko Aleksić, čovjek koji je živio za Radio Nova Gradiška, radijski mađioničar, ali prije svega – ČOVJEK, kojeg su voljeli svi, upravo zbog njegove dobrote i “onoga” što je imao u sebi, a s čime se mogu rijetki pohvaliti.

Da je danas živ proslavio bi svoj 56. rođendan i mogu samo zamisliti kakva bi to proslava bila, jer on je zaista znao uživati i s osmijehom na licu svakodnevno bio spreman za šalu. Rijetki su ljudi koji imaju sposobnost toliko samozatajno, a opet toliko snažno, utjecati na ljudske živote. I zauvijek ih promijeniti. Ti si bio od takvih među nama.

S neizmjernim poštovanjem sjećat ćemo se uvijek svih naših dragih i ugodnih zajedničkih godina. Naša druženja, primjerice na Novogradiškom glazbenom ljetu, nikada neću zaboraviti. Zvali su nas veseli kutak, jer smo uživali u svakoj pjesmi koja je izvedena na NG ljetu, plesali, skakali, veselili se, a opet smo bili spremni profesionalno odraditi sve poslove oko prijenosa te manifestacije uz koje je ovaj radio od samog početka.

Autor: Nikola Knežević/photo: arhiva

Komentari
Prethodni članakS visokih 4,48 promila u krvi sudjelovao u prometu
Sljedeći članakJesu li Hrvati “izmislili” Valentinovo?